Handlekurv
kr 0
Du er helt trygg når du handler hos oss. Din betaling vil bli behandlet av Klarna, en av Nord-Europas største tilbydere av betalingsløsninger.
Hva er den minste/største summen jeg kan bestille for? Det er ikke satt noen minimum/maksimumbeløp for å handle hos oss.
Dersom varen er skadet ved mottak gi oss beskjed om dette ved å benytte kontaktskjema eller send en epost til; post@belsvik.no. Straks du får godkjent retur hos oss går du til posten med den skadde forsendelsen, husk emballasjen. Posten vil fylle ut skademelding sammen med deg, som sendes med den skadde varen tilbake til oss.
Rask og presis levering er viktig for oss. Ordrene blir pakket og sendt fra Lillehammer. Normal leveringstid er 2-7 virkedager, avhengig av hvor i landet pakken skal sendes.
Standard fraktsats er 99,-. I kampanjeperioder kan det være gratis frakt.
Dersom du ønsker å kansellere ordren gi oss beskjed om dette så raskt som mulig ved å benytte kontaktskjema eller sende oss en mail på post@belsvik.no. Dersom ordren ikke allerede er effektuert vil vi gjør det vi kan for å møte ditt ønske.
Angrefristen er gyldig i 14 dager fra varen er mottatt. Gi oss beskjed ved å benytte kontaktskjema eller post@belsvik slik at vi får den registrert. Varen må være i salgbar stand dvs. ubrukt og med originalemballasjen intakt. Returporto tilfaller kunden. Merk pakken med «Retur netthandel» samt ordrenummer. Husk å legge ved utfylt angrerettskjema som kan lastes ned her. Tilgodehavende vil bli kreditert tilbake på konto et par dager etter at vi har mottatt og behandlet returen. Vi anbefaler å sende inn returer som pakkepost slik at du har full oversikt over hvor forsendelsen befinner seg i postens system frem til den ankommer oss. Returadresse: Belsvik AS, Storgata 72, 2609 Lillehammer.
Hvis forsendelsen du har mottatt avviker fra bestilling gi oss beskjed om dette ved å benytte kontaktskjema eller post@belsvik.no. Husk å oppgi ordrenummer.
Prisen har gått ned på produktet etter at jeg bestilte det. Kan jeg få mellomlegget tilbake? Dessverre så er det ikke mulig å få mellomlegget tilbakebetalt. Priser vil kunne variere- også på nett. Ved kjøp i netthandelen står du derimot fritt til å benytte deg av angreretten innenfor 14 dager fra du mottok varen. Husk at varen må være i salgbar stand og original emballasje intakt. Se nærmere informasjon under bytte/retur.
Del
Tweet
Pin