Belsvik Herre

Prøv Tiger of Sweden dress hos Belsvik Lillehammer! Eller et av våre andre dressmerker. Vi har Innlandets største utvalg av dress til herre: Frislid, Boss, Bertoni, Mario Conti og Tiger of Sweden.

En dress skal sitte bra. Derfor har vi et meget stort utvalg av passformer, figurer og størrelser til å velge mellom. Er det noe vi mangler, kan vi ofte skaffe det på kort tid. Til konfirmasjon og skoleball har vi et godt utvalg dresser hele året.

Vi har to smoking-modeller, og selvsagt alt av tilbehør til dress og smoking. Vi leverer også kjole- og hvitt (snippkjole) etter bestilling.

Belsvik har levert kvalitetsklær siden 1927. I dag er Belsvik en moderne herrebutikk med et stort utvalg merkevarer fra anerkjente leverandører: Boss, Tiger of Sweden, Etonshirts, J.Lindeberg, Gant, Lyle&Scott, Meyer, Johnny Love, Bertoni og NN07. Vi viderefører våre gode tradisjoner og fornyer oss for at du skal møte en oppdatert butikk og bli velkledd!

I vår nyoppussede Match-avdeling finner du alle de gode herreklærne Match er kjent for: Jean Paul, Redford, Alvo og Mario Conti.

 

FØLG BELSVIK MATCH PÅ

INSTAGRAM-02     FACEBOOK-02