Kjøps- og leveringsvilkår

Frakt / levering

Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift. Din bestilling vil normalt bli behandlet innen 24 timer etter at bestillingen er registrert.

Ordre på belsvik.no blir sendt med Posten/Bring eller Helthjem. Små pakker opp til 25x35x12 cm sendes automatisk med Helhjem. Større pakker sendes med Posten/Bring. Normal leveringstid vil være 2-7 virkedager,  avhengig av hvor pakken skal sendes.

Vi sender ordre over Nok 1000,- fraktfritt. Ved kjøp under Nok 1000 belastes frakt på kr 99,-.

Varer som ikke blir hentet, eller nektet mottatt vil bli returnert til oss for kundens regning. Kunden vil da bli belastet med returkostnadene.

Kunden kan også velge å hente varen i vår butikk i Storgata 72 på Lillehammer (Klikk og hent). Vi tilbyr også hjemkjøring i Lillehammer by med kjøring mandag, onsdag og fredag ettermiddag etter kl 15. Det er mulig å velge disse alternativene når varen bestilles.

Bytterett

Du har 14 dagers full bytterett på alle varer kjøpt på belsvik.no. Kunden dekker fraktkostnader forbundet med retur, Belsvik sender ny(e) vare(r) kostnadsfritt. Et eventuelt restbeløp blir tilbakeført gjennom betalingsløsningen. Følge denne linken til returskjema.

Bytte kan også skje i fysisk butikk Storgata 72 i Lillehammer. Pakkseddel må da medbringes.

Angrerett

Det er 14. dagers angrerett. For å benytte angreretten må det gis melding til Belsvik innen fristen på 14 dager utløper. Melding gis ved å fylle ut skjema som finnes på denne linken og sende det til oss: returskjema. Skjemaet kan sendes i posten sammen med varen, eller på e-post til nettbutikk@belsvik.no.  Fristen for varsling av heving av kjøpet løper fra den dagen varen(e) ble mottatt. Fristen for å sende varen tilbake er 14 dager etter at hevingen er varslet.

Kunden dekker fraktkostnaden ved retur når kjøpet heves.

Det forutsettes at varen returneres i samme stand som den ble mottatt og med all emballasje og merking intakt. Ved beskadigelse eller forringelse som skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side vil angreretten ikke kunne gjøres gjeldende.

Pakken og returskjema sendes til T Belsvik AS, Storgata 72, 2609 Lillehammer. Pakken må merkes tydelig med hva saken gjelder (bytte/retur) og ordrenummer eller kundens navn. Dersom man ikke får skrevet ut returskjema kan man benytte pakkseddelen som fulgte med varen og skrive på hva saken gjelder (bytte/retur.)

Vare kan også returneres ved å levere den inn i butikk. Pakkseddel må da følge med.

Kjøpesummen og eventuell frakt refunderes gjennom betalingsløsningen (Klarna) så snart vi har mottatt varen og sjekket at den er i henhold til betingelsene for retur, se over.

Bytte og retur i forbindelse med jula

Det er full bytte- og returrett på julegaver kjøpt i november og desember frem til 7. januar. For øvrig gjelder de vanlige betingelsene.

Reklamasjon/skade under frakt

Reklamasjon skjer ved feil eller mangler på varen. Vi tar returkostnaden ved reklamasjoner. Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, må det signeres med forbehold dersom det er vare som hentes på Posten. Dersom varen er levert med Helt Hjem må vi varsles med en gang.  Ta kontakt med oss slik at vi kan ordne opp i situasjonen!

Ved reklamasjoner som blir godkjent dekker vi frakten, og tilbakebetaler eventuell frakt på den opprinnelige fakturaen.

Angrerettloven

Angrerettloven gir deg mulighet til å angre på varer eller tjenester som er kjøpt ved fjernsalg eller utenfor fast utsalgssted – slik som på internett, telefon eller dørsalg. Du behøver ikke å begrunne overfor selgeren hvorfor du vil gå fra kjøpsavtalen – og kan i ro og mak undersøke varen for å gjøre deg opp en formening om du ønsker å beholde den. Du har angrerett i 14 dager, men i visse tilfeller forlenges fristen til 3 måneder og i enkelte tilfeller til 1 år. Ønsker du å returnere varen, må den være i tilnærmet samme stand og mengde som da du mottok den.

Selv om du ikke har angrerett eller angrefristen er gått ut, har du selvfølgelig rett til å reklamere på varen eller tjenesten dersom den har feil eller mangler. Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §20, og mister således retten til å gå fra avtalen. du vil da bli belastet med fraktkostnader tur-retur og et gebyr pålydende kr 300,- for vår håndtering av saken.

Forbehold

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt. Du vil da få melding om dette innen 1-2 virkedager. Vi forbeholder seg retten til å kansellere et kjøp/salg ved eventuelle feil på siden eller andre årsaker som gjør at vi ikke er i stand til å fullføre salget.

Rabatter gjelder ordinære varer og gjelder ikke på allerede nedsatte/rabatterte varer. Vi tar også forbehold om at salgsvarer kan være utsolgt.

T Belsvik AS
Storgt. 72,
2609 Lillehammer

Tlf: 61 26 63 00
nettbutikk@belsvik.no
Org. nr: 92739512