Kjøps- og leveringsvilkår

Frakt / levering

Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift. Din bestilling vil normalt bli behandlet innen 24 timer etter at bestillingen er registrert.

Ordre på belsvik.no blir sendt med Posten/Bring eller Helthjem. Små pakker opp til 25x35x12 cm sendes automatisk med Helhjem. Større pakker sendes med Posten/Bring. Normal leveringstid vil være 2-7 virkedager,  avhengig av hvor pakken skal sendes.

Vi sender ordre over Nok 1000,- fraktfritt. Ved kjøp under Nok 1000 belastes frakt på kr 89,-.

Varer som ikke blir hentet, eller nektet mottatt vil bli returnert til oss for kundens regning. Kunden vil da bli belastet med fraktkostnader tur-retur og et gebyr pålydende kr 300,- for håndtering av saken.

Kunden kan også velge å hente varen i vår butikk i Storgata 72 på Lillehammer (Klikk og hent). Vi tilbyr også hjemkjøring i Lillehammer by med kjøring mandag, onsdag og fredag ettermiddag etter kl 15. Det er mulig å velge dette alternativet når varen bestilles. Det er mulig å velge disse alternativene når varen bestilles. Se også https://belsvik.no/leveringsalternativer-hos-belsvik-flere-mater-a-handle-pa/

Bytterett

Du har 14 dagers full bytterett på alle varer kjøpt på belsvik.no. Kunden dekker fraktkostnader forbundet med retur, Belsvik sender ny(e) vare(r) kostnadsfritt. Et eventuelt restbeløp blir overført til kontonummeret ditt/på det kortet som ble benyttet ved handelen. Julegaver kjøpt i november og desember frem til 17. desember kan returneres inntil 9. januar påfølgende år. For varer kjøpt etter 17. desember gjelder vanlig 14 dagers bytterett. Følge denne linken til returskjema.

Byttevare kan man også velge å hente i butikk.

Angrerett

Det er 14. dagers angrerett. For å benytte angreretten må det gis melding til Belsvik innen fristen på 14 dager utløper. Melding gis ved å fylle ut skjema som finnes på denne linken og sende det til oss: returskjema. Fristen løper fra den dagen varen(e) ble mottatt. Videre forutsettes det at varen kan returneres i samme stand som den ble mottatt og med all emballasje og merking intakt. Ved beskadigelse eller forringelse som skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side vil angreretten ikke kunne gjøres gjeldende.

Pakken sendes i posten til T. Belsvik as, Storgata 72, 2609 Lillehammer. Merk pakken med “RETUR” og ordrenummer.

Vare hentet i butikk kan leveres tilbake i butikk, men det må gis melding via linken over slik at du får returpapir som tas med i butikken.

Dersom kunden ikke ønsker å benytte standard returmetode som nevnt over, kan varen sendes på ønsket måte til T. Belsvik as, Storgata 72, 2609 Lillehammer. Pakken må merkes tydelig med hva saken gjelder (bytte/retur) og referansenummer. Vi vil da håndtere bytte/tilbakebetaling manuelt dersom kriteriene for retur er oppfylt.

Reklamasjon/skade under frakt

Reklamasjon skjer ved feil eller mangler på varen. Vi tar returkostnaden ved reklamasjoner. Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, signer kun med forbehold. Ta kontakt med oss slik at vi kan ordne opp i situasjonen!

Angrerettloven

Angrerettloven gir deg mulighet til å angre på varer eller tjenester som er kjøpt ved fjernsalg eller utenfor fast utsalgssted – slik som på internett, telefon eller dørsalg. Du behøver ikke å begrunne overfor selgeren hvorfor du vil gå fra kjøpsavtalen – og kan i ro og mak undersøke varen for å gjøre deg opp en formening om du ønsker å beholde den. Du har angrerett i 14 dager, men i visse tilfeller forlenges fristen til 3 måneder og i enkelte tilfeller til 1 år. Ønsker du å returnere varen, må den være i tilnærmet samme stand og mengde som da du mottok den.

Selv om du ikke har angrerett eller angrefristen er gått ut, har du selvfølgelig rett til å reklamere på varen eller tjenesten dersom den har feil eller mangler. Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §20, og mister således retten til å gå fra avtalen. du vil da bli belastet med fraktkostnader tur-retur og et gebyr pålydende kr 300,- for vår håndtering av saken.

Forbehold

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt. Du vil da få melding om dette innen 1-2 virkedager. Vi forbeholder seg retten til å kansellere et kjøp/salg ved eventuelle feil på siden eller andre årsaker som gjør at vi ikke er i stand til å fullføre salget.

Rabatter gjelder ordinære varer og gjelder ikke på allerede nedsatte/rabatterte varer. Vi tar også forbehold om at salgsvarer kan være utsolgt.

T. Belsvik AS
Storgt. 72,
2609 Lillehammer

Tlf: 61 26 63 00
nettbutikk@belsvik.no
Org. nr: 848885002