DIESEL

Kategorier
Merke
Sortering

DIESEL hos Belsvik

Diesel er et italiensk motefirma som ble grunnlagt i 1978 av blant andre Renzo Rosso. Renzo er utdannet fra en tekstilskole i 1975. Han dannet selskapet Genius Group som har Diesel med flere fra motebransjen.

Diesel la fra starten stor vekt på produksjon av jeans. Da Rosso overtok firmaet 100% i 1985, hadde han en bevist plan for strategien som skulle til for å skape seg en posisjon på det europeiske jeansmarkedet. Det var blant annet å gi Diesel et mer ungdommelig og spennende image.

Diesel har hatt stor suksess og oppnådd vesentlig markedsandel over hele verden innenfor jeans og prêt-à- porter klær til det yngre segment.

JEANSGUIDE GUTT – DIESEL

2019 D-STRUKT: Slim fit jeans fra Diesel. Den har medium høyde på livet med glidelås i bukseåpningen. Jeansen sitter smalt hele veien ned til ankelen. Kjempefin jeans som du kan bruke både til jobben, hverdag og fest.

D-MIHTRY: Jeansen med rette ben og medium høyde på livet. Den har knapper i bukseåpningen. En fin og god klassisk jeans.

2005 D-FINING: Jeansen med medium pluss høyde på livet og knapper i bukseåpningen. Den er regulær over lårene og blir smalere fra nederst på låret og ned til ankelen. Dette er jeansen for deg som vil ha det løst rundt lårene, men smalere over leggen.

 

2020 D-VIKER: Dette er jeansen for deg som vil ha en løs jeans hele veien. Den har medium høyde på livet med knapper i bukseåpningen. Jeansen er regulær over lårene og har rette ben.