FRISLID

Kategorier
Merke
Sortering

FRISLID hos Belsvik

Frislid er i dag Norges fremste produsent av klassisk herrekonfeksjon. Frislid-merkets suksess bygger på årelang erfaring og faglig utvikling kombinert med unik sans for stil. Kvalitet har alltid stått i høysetet. Frislid syr i dag sine dresser og blazere av metervare (stoffer) fra de fremste italienske veveriene.

Helt siden Alf Frislid startet selskapet i 1946 har Frislid levert kvalitetsdresser til menn i Norge og i Skandinavia. I starten reiste Alf Frislid rundt på motorsykkelen sin til forskjellige hjem for å ta mål av menn og deretter skreddersy disse dressene. Helt til for et tiår siden ble det sydd dresser i de gamle fabrikklokalene på Nordfjordeid. Men nå sys  alle dressene på de beste fabrikkene ute i Europa.

Størrelsesutvalg

Frislid har et meget stor utvalg av størrelser. Det betyr at så godt som alle kan finne en størrelse hos Frislid de passer inn i. De fleste av dressene er også mix-match dresser, dvs at det man kan velge bukse og jakke fra forskjellig størrelse.

Den perfekte dressen

For å finne den perfekte dressen er det nødvendig å prøve. Passform, livvidde, ermlenge, benlengde – alt må vurderes. Våre hyggelige og erfarne butikkmedarbeidere hjelper deg gjerne med å finne dress i butikken i Storgata 72 i Lillehammer.

Kjøpe dress på nett?

Vi har også åpnet for dress-salg på nett. Vet du hvilken størrelse som passer, er det bare å bestille! Dersom du ønsker bukse og jakke i forskjellig størrelse kan du bestille dress som normalt i nettbutikken i størrelsen du skal ha på jakken. Deretter må vi få beskjed om at buksen skal ha annen størrelse. Det kan du gjøre på følgende måter:

Skrive en merknad i kommentarfeltet når du bestiller
Kontakte vår herreavdeling på tlf 94005756. Denne telefonen er tilgjengelig i butikkens åpningstid 10-18 (10-17).
Eller du kan sende oss e-post til nettbutikk@belsvik.no

Frislids  passformer og størrelsessystem

For å finne riktig dress må man finne riktig passform og riktig størrelse.

Valg av passform: Frislid har 2 passformer, SIGNATUR og TREND. Signaturdressene har det vi kan kalle regulær passform som passer til alle med en fra normalt til kraftig kroppsfasong. Trenddressene har slim passform og passer til alle som er slanke.
Valg av størrelse: Frislid har veldig mange sørrelser å velge imellom Disse er ordnet i ulike serier:
Størrelsene som begynner med B2, dvs B2 50, B2, 52, osv, har det vi kan kalle normal vidde og lengde.
Størrelsene som begynner med C1, dvs C1 50, C1 52, osv., er kortere og har noe mere vidde rundt livet. Disse vil passe til en korpulent kroppsfasong. Trenger du en kort dress, men uten ekstra vidde rundt livet, kan det være mulig å skaffe dresser i B1, dvs korte dresser med slank fasong.
Størrelsene som begynner med D1 er som C1 men med enda mere vidde rundt liver.
Størrelsene som begynner med B3 har “slank” livvidee, men ekstra lengde. Dvs ekstra benlengde, jakkelengde og ermlengde.