Lee

Kategorier
Merke
Sortering

Lee hos Belsvik

Om Lee

Lee er et autentisk amerikansk denim-merke. Merkets historie går tilbake til 1889, og bærer i seg en sterk arv knyttet til tradisjonelle arbeidsklær. Lee er kjent for å ha kommet med mange innovasjoner av denimklær: Lee skapte den første overallen i 1911, og kom senere med jeans med glidelås i gylfen og den første denim-jakken (olajakken).

Gjennom de siste 120 årene har Lee-merket opparbeidet seg en image av å være klær for virkelige mennesker og et demokratisk varemerke som leverer høy kvalitet.  I dag tilbyr Lee jeansklær og tilbehør med flotte passformer og topp utførelse for men, kvinner og ungdom.

JEANSGUIDE  LEE JENTE

Scarlett

Jeansen har medium høyde på livet med smale ben. Den sitter ikke superstramt over knærne og nederst rundt ankelen, behagelig og god å ha på. Den har glidelås med knapp i bukseåpningen.

Scarlett High

Scarlett high er høy på livet med smale ben. Den sitter ikke så tett rundt kneet og ankelen. Jeansen kan sammenlignes med 721 fra Levi`s. Det er glidelås med knapp i bukseåpningen.

Marion Straight

Jeansen med rette ben fra Lee. Denne har medium pluss høyde på livet. Jeansen sitter stramt over hoftene og lårene, men blir litt løsere enn 724 fra Levi`s om du er vant med den. Glidelås med knapp i bukseåpningen.

Carol Regular Straight

Jeansen med høyt liv og rette ben. Den har en avkortet benlengde, men kan også brukes i en normal lengde (velg da en lengde lenger). Sitter godt i livet og over hofte og lår, men fra nederst på låret blir den løsere og får en rett passform. Lukkes med glidelås og knapp i bukseåpningen.

Breese Boot

Jeansen med høyt liv og bootcut. Denne sitter godt i livet og er smal over hoftene og lårene. Fra kneet og ned går den ut i en svak bootcut (sleng). Den har glidelås med knapp i bukseåpningen.

Breese Flare

Like høy på livet som Breese Boot og like smal over hoftene og lårene, men blir løsere fra rett over kneet og går ut i en flared passform (videre enn bootcut i leggen). Jeansen har glidelås med knapp i bukseåpningen. Buksa er smalere i livet og er lenger på lengden så lurt å gå opp en størrelse i livet og ned en størrelse på lengden.

Stella A Line Ultra High Waist

Denim blir ikke mer 70-talls enn dette, med det ultra høye livet og vide ben. Jeansen sitter godt i livet og over hoftene, men har en løs og vid passform fra øverst på lårene og nedover. Normal benlengde.  Jeansen lukkes med glidelås og knapp.

Drew Ultra High Waist

Om du ønsker en jeans med kjempehøyt liv og ekstra vide ben er denne jeansen fra Lee midt i blinken for deg. Den er lik Stella A line på livet, men blir løsere fra hofta og nedover. Normal benlengde. Jeansen lukkes med glidelås og knapp.

JEANSGUIDE  LEE GUTT

LUKE SLIM TAPERED

Denne smale jeansen er mellomhøy på livet med glidelås i bukseåpningen. Den sitter tett nedover benene. Kul jeans til hverdag og fest.

DAREN REGULAR STRAIGHT

En klassisk jeans med medium høyde på livet og glidelås i bukseåpningen. Den har en rett passform som gir litt rom rundt rumpe og lår, uten å se løs og stor ut. Jeansen fungerer til flere antrekk og anledninger.

WEST RELAXED

Superkul jeans fra Lee i en avslappet passform. Den har normal høyde på livet med glidelås i bukseåpningen. Om du har atletiske ben, eller foretrekker en løsere passform, gir denne jeansen deg plass rundt rumpe og lår med sin rette passform.