LOIS

Kategorier
Merke
Sortering

LOIS hos Belsvik

LOIS JEANS – SUKSESSFULL SPANSK DESIGN

LOIS ønsker å gi gi klær lengre varighet enn det som er vanlig i moteindustrien i dag. I stedet for å lage sesongkolleksjoner for bare sommer eller vinter, jobber de med å skape klær som kan brukes uavhengig av klima og årstid. Uansett om du liker jeans med skinnyfit, som er baggy, har bootcut eller flare, sorte jeans eller denimfargede, så finner du det fra Lois.

En god denimbukse er et baseplagg som man kan bygge en god garderobe ut fra. For eksempel kan du style baggy jeans med sneakers og hvitskjorte for en avslappet kul look, eller pynte opp med pumps, t-shirt og blazer for en mer pyntet antrekk.

 

LOIS BUKSEGUIDE

Celia – Slim fit.

Celia har en smal passform, med høyt liv og ankelkort benlengde. L32 tilsvarer en 30L, og L34 tilsvarer en 32L. Celia får du i et godt utvalg av kvaliteter og farger. En god basebukse til garderoben. Vår mest solgte kvalitet i Celia er Leia, super myk kvalitet med god stretch.

 Malena – Straight leg.

Malena er en god modell for deg som liker bukser med rette ben. Modellen har et høyt liv, ankelkort benlengde, med noe sleng. Oppleves litt kortere enn modellen Riko. Malena får du i et godt utvalg av kvaliteter og farger. Perfekt modell til vår/sommer, som høst/vinter.

 Riko – Straight leg

Riko er perfekt som den som ønsker en modell med rette og ankelkorte ben. Litt smalere i beina enn Malena. Høy på livet, og lukkes med knapper i front. Riko kommer i en myk og deilig stretch kvalitet. Former seg etter kroppen ved bruk, så gå gjerne ned en størrelse.

 Raval – Flared leg

70-talls inspirert bukse med sleng. Modellen har en smal fasong rundt hofta og ned til kneet. Fra kneet går den ut i en lekker sleng. 5-lommemodell med medium + høyde på livet. Vi har raval-16 i en deilig og myk leia kvalitet, som har godt stretch.

 Dana – Loose fit

Trendy og kul baggy jeans med en såkalt “dad fit”. Dana er løs og ledig i passformen, med høy liv og rette ben. Gjør den baggy ved å bruke din vanlige størrelse, eller gå ned 1 størrelse og trekk den opp i midjen. Da vil Dana får en mere “mom fit” look. Dana har en croppet ankelkort benlengde. Kul til alt fra boots til sandaler.

 Rivera-Retro Slim

Kul 80-talls inspirert bukse. Rivera har høyt liv, og sitter som et skudd over rumpa. Den har en smalere, rett buksepassform. Sitter etter fra rumpa og ned til låret, og er litt løsere fra kneet og ned. Perfekt for de som vil ha en mellomting mellom slim fit og straight fit. Rivera Harry Salt har en kvalitet med litt mer hold, kan oppleves som mindre på størrelsen.

 River-Straight leg

Perfekt modell for deg som ønsker en rett bukse, med høyere høyde på livet. River er storesøsteren til Malena. Pluss at denne modellen har noe lengre benlengde. 5-lommemodell, som sitter godt over rumpa, og slipper fra låret og ned. Veldig flatterende modell for mange. River kommer i en kvalitet med litt mer hold, kan oppleves som mindre på størrelsen.