ROCKANDBLUE

Kategorier
Merke
Sortering

ROCKANDBLUE hos Belsvik

ROCKANDBLUE er et dynamisk skandinavisk yttertøymerke med både herreklær og dameklær.
Utpreget av en sterk rock and roll-estetikk, synonymt med et opprørsk og ungdommelig tankesett, frihet og skandinavisk raffinement.

Med flere tiår med designerfaring spesialiserer ROCKANDBLUE seg i å utforme yttertøy og tilbehør til alle årstider, alle anledninger og individuell stil.

Deres lange arv i skinn gjenspeiler den opprørske styrken til skandinavisk design og levende liv. Ytringsfrihet og ønsket om å utforske stoff, farge, klipping og detaljering definerer dem. De forskjellige og progressive kolleksjonene er i dag laget av materialer som semsket skinn, ull, fuskepels, nylon, dun og lær. Å bringe stil og funksjonalitet sammen er det som gjør dem til det de er.

De er representert av folket. Gatene er catwalks. Vis verden hvem du er gjennom mote og ha på deg det du vil være. Uansett hvor livet tar deg, finn styrke i din sanne identitet.

For de kaldeste nordiske vintrene til midnattssolen i de lyseste somrene.
Fra funksjonell varme til slitesterk seighet, til de lyse fargene i de lyseste somrene, designer de for dagene og nettene i livet ditt, uansett hva de bringer.