TENSON

Vi kunne ikke finne produktet du søkte etter. Prøv et nytt søk.

TENSON hos Belsvik

Tenson ble grunnlagt i 1951 av Paul Rydholm fra Varberg. Ledestjernen for firmaet har helt siden starten vært innovative løsninger og komfort, blandet med funksjonelt design. Det drøyde ikke lenge før de solgte sine produkter utenfor Sverige og allerede på 1960- tallet begynte flere andre land å kjøpe inn produkter fra Tenson.

Men historien til selskapet går tilbake til 1940-tallet da Paul Rydholm jobbet i sin fars butikk i Varberg. Han lurte på hvorfor det ikke fantes hjelmer tilpasset sykling og det drøyde ikke lenge før en slik hjelm var laget.

Etterhvert  spekulerte Paul på hvordan det kom seg at mennesker ikke levde som vi var ment til å gjøre. “Før i tiden ble vi skapt som en jaktart, så det er tid for oss å finne veien tilbake til naturen”. Fra det skapes det en idè om å tilby et komplett utvalg av jakt- og friluftsklær. Mens han laget vinterklær, sov han ute i en isgrotte om nettene, kun for å forikre seg om at plaggene fungerte som han ville.
Den dag i dag holder Tenson fast på den filosofien som Paul Rydholm hadde om å skape klær for mennesker som liker å ha det bra utendørs. Tenson står for klær med funksjonalitet, følelse, smarte løsninger, design og komfort.